IMG_4104.JPG

Tietoja

Toimittuani IT Program Managerina yli 15 vuotta Fortune 500 yhtiöissä, oli muutoksen aika. Toimistossa istumisen vastapainoksi pyrin urheilemaan, mutta sain toistuvia urheiluvammoja ja kroonisen kiputilan. En löytänyt apua lääkäreiltä, hierojilta enkä osteopaatilta. Ainoa vaihtoehto tuntui oleva itse selvittää kipujeni syyt, joten aloin opiskelemaan hierojaksi, faskiaterapeutiksi ja myöhemmin Structural Integration -terapeutiksi. Opintojeni aikana vihdoin ja viimein ymmärsin kipujeni syyn ja sitä kautta löysin oikeat terapeutit, jotka auttoivat minua parantumaan. Samalla ymmärsin, että monet muut kärsivät samalla tavalla ja apua on vaikea löytää perinteisiä keinoja käyttäen. Olenkin sen jälkeen käyttänyt aikani opiskelemiseen ja harjoittelemiseen, jotta voin jakaa mitä olen oppinut ja auttaa muita. Toivottavasti voin olla mukana auttamassa sinua parantumaan tai ihan vaan voimaan paremmin, jotta voit elää onnellista ja aktiivista elämää.

Olen aiemmin harrastanut thai-nyrkkeilyä, nyrkkeilyä ja crossfittia, ja nykyään harrastan funktionaalista harjoittelua kuntosalilla sekä vaellusta. Ymmärrän kontakti- ja teknisesti vaativien urheilulajien keholle asettamat vaatimukset. Jos tarvitset apua lajikeskeisessä asiassa, haluat kysyä neuvoa muihin vaivoihin tai tarvitset kunnon hieronnan, niin ota yhteyttä.

Klinikka

Klinikka sijaitsee Newmarketissa, Aucklandissa.

Terapiahuone

Terapiahuone

Palvelut

Rentouttava & Palauttava Hieronta
Hieronta rentouttaa, mutta on myös erittäin hyödyllinen tapa lisätä hapen määrää veressä, vähentää kuona-aineita lihaksissa, parantaa verenkiertoa ja notkeutta, sekä vähentää jäykkyyttä. Hieronta sopii parhaiten rentoutumiseen, palautumiseen ja stressin poistoon.

Faskia-Hieronta
Faskia hieronta keskittyy pehmytkudoksen huoltoon ja ylläpitää, kehittää, muokkaa tai kuntouttaa lihaksen toimintoja ja sopii parhaiten jäykkyyden vähentämiseen, aktiviteettiin tai urheilutapahtumaan valmistautumiseen tai sellaisesta palautumiseen. 

Faskia-Terapia & Rakenteellinen Integraatio
Faskian vapautusterapia on tehokas manuaalitekniikka, joka tapahtuu liikuttamalla faskian (sidekudoksen) kiinni jämähtäneitä alueita kevyesti, mutta voimakkaasti pidennetyn ajan jotta mahdollinen kipu vähenee ja kudoksen liikerata ja nesteytys palautuu. Faskia-terapia on samantyylistä kuin hieronta, mutta tekniikat yleensä tehdään ilman öljyä tai vahaa jotta saadaan syvempi kosketus, ja lisäksi liike on hitaampaa ja pienempää. Faskia-terapia sopii parhaiten lisäämään lihasten ja nivelten liikeratoja, hoitamaan kroonista kipua ja lisäämään oman kehon tuntemusta. Rakenteellinen Integraatio on systemaattinen lähestymistapa kehon liikerajoitusten, ryhdin asymmetrian vähentämiseen sekä vapaampaan liikkumiseen käyttäen faskia-terapian tekniikoita.

Lisätietoja palveluista englanninkielisellä sivulla.